Μπάρτσα... οχτώ αστέρων! (video)

Μπάρτσα... οχτώ αστέρων! (video)

Gazzetta team
Μπάρτσα... οχτώ αστέρων! (video)

bet365

Μπαρτσελόνα... από άλλον πλανήτη ήταν αυτή στο φιλικό με τη Σάντος στο Καμπ Νου, καθώς διέσυρε την πρώην ομάδα του Νεϊμάρ με 8-0.

Την παλιά καλή Μπαρτσελόνα θύμισε αυτή που αγωνίστηκε απέναντι στη Σάντος σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Καμπ Νου. Οι «μπλαουγκράνα» δεν άφησαν σε κανένα σημείο περιθώρια αντίδρασης στην πρώην ομάδα του Νεϊμάρ, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δίχως να συμβάλει στην εξέλιξη του σκορ.

Μάλιστα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πρώην συμπαίκτες του, με τους οποίους έκανε παρέα. Οι Καταλανοί άνοιξαν... τον χορό των γκολ στο 8' με τον Μέσι για να γράψουν το 2-0 μόλις στο 12' με το αυτογκόλ του Λέο.

Αλέξις (22') και Πέδρο (28') διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου (4-0) και στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Φάμπρεγας, με τον Ισπανό να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 6-0 (53' και 68'). Τέλος, οι Αντριάνο (75') και Ντονγκού (83') μπήκαν στη λίστα των σκόρερ για να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις

Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Πικέ, Άλβες, Μασεράνο, Άλμπα, Μπούσκετς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Αλέξις, Μέσι.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: Πίντο, Μπάρτρα, Μοντόγια, Μπανιάκ, Αντριάνο, Σονγκ, Σ. Ρομπέρτο, Φάμπρεγας, Νεϊμάρ, Νιέτο, Ντονγκού.

Σάντος: Ράφαελ, Εντού Ντρασένα, Ντουρβάλ, Λέο, Λεαντρίνιο, Αρούτσα, Τσιτσέρο, Μοντίγιο, Τιάγκο, Νέιλτον.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Βλάντιμιρ, Μένα, Γκουστάβο Ενρίκε, Εντού Ντρασένα, Σισίνιο, Αρούσα, Τσιτσέρο, Μοντίγιο, Λέο, Γουίλιαν, Χοσέ Ζίβα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα