Τριπλό «πακέτο» με Νεϊμάρ

Τριπλό «πακέτο» με Νεϊμάρ

Γιώργος Καραμάνος
Τριπλό «πακέτο» με Νεϊμάρ

bet365

Στα πλαίσια της απόκτησης του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, η Μπαρτσελόνα «υποχρεώθηκε» από τη Σάντος να προ-πληρώσει για τρεις πιτσιρικάδες.

Για να αγοράσεις ένας σούπερ σταρ όπως είναι ο Νεϊμάρ, δεν αρκεί να δώσεις τα χρήματα που πλήρωσε η Μπαρτσελόνα που σε σύγκριση με τον Γκάρεθ Μπέιλ και τη Ρεάλ ήταν ούτως ή άλλως πολύ λιγότερα. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν διάφοροι όροι και συμφωνίες που δεν γίνονται άμεσα γνωστές. Μία τέτοια λοιπόν αποκάλυψε η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Lance», η οποία υποστηρίζει ότι η Μπάρτσα υποχρεώθηκε (σ.σ.: δεν το ζήτησε η Μπαρτσελόνα) από τη Σάντος να μπλέξει με ακόμα τρεις ταλαντούχους παίκτες της.

Συγκεκριμένα είναι υποχρεωμένη να πληρώσει σε κάποιο χρονικό διάστημα το ποσό των οκτώ εκατ. ευρώ, ώστε να διασφαλίσει ότι θα έχει και τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που θελήσει να αγοράσει κάποιον εκ των Βίκτορ Αντράντε, Γκάμπριελ και Τζίβα ή και τους τρεις μαζί. Πρόκειται για τρεις επιθετικούς ηλικίας 17, 17 και 20 ετών αντίστοιχα, με τον πρώτο να θεωρείται ο πιο ταλαντούχος και τον τρίτο να έχει ήδη στα πόδια του 18 ματς και έξι γκολ με την πρώτη ομάδα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα