Προτάθηκε στη Βέροια ο Ιλουνγκά
Μία από τις θέσεις στις οποίες η Βέροια επιζητεί ενίσχυση είναι και αυτή στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Η «Βασίλισσα του Βορρά» μάλιστα για τη συγκεκριμένη θέση εξετάζει μία αρκετά δυνατή περίπτωση, η οποία της προτάθηκε, και ακούει στο όνομα του Εριτά Ιλουνγκά.
Πάντως ο 31χρονος Γάλλος μπακ, που έχει αγωνιστεί και στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, θα πρέπει να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του προκειμένου οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
