Υπέγραψε ο Κολοβός στον Ολυμπιακό

Υπέγραψε ο Κολοβός στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Υπέγραψε ο Κολοβός στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όμως δεν αποκλείεται ο παίκτης να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν με τον Πανιώνιο.

Την περίπτωση του Δημήτρη Κολοβού κυνηγάει ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται πως τα κατάφερε. Συγκεκριμένα, ο 20χρονος μέσος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», όπως γράφει η Goal.

Μάλιστα, η εν λόγω εφημερίδα κάνει λόγο ότι η συμφωνία με τον Πανιώνιο δεν αποκλείεται να είναι να μείνει ο παίκτης στη Νέα Σμύρνη και τη νέα σεζόν και να... μετακομίσει στον Πειραιά από το επόμενο καλοκαίρι. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Κολοβός προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τους «κυανέρυθρους» έχοντας πετύχει τρία γκολ και δώσει μια ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα