Υπέγραψε ο Θαναηλάκης στην ΑΕΚ

Υπέγραψε ο Θαναηλάκης στην ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
Υπέγραψε ο Θαναηλάκης στην ΑΕΚ

bet365

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και με την βούλα ο Λάμπρος Θαναηλάκης. Ο νεαρός επιθετικός υπέγραψε πενατετές (1+4 χρόνια) συμβόλαιο με την Ένωση.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι πλέον ο Λάμπρος Θαναηλάκης. Ο υψηλόσωμος επιθετικός ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού άρεσε στους ανθρώπους της Ένωσης κι έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν την περίπτωσή του προσφέροντάς του συμβόλαιο με τον παίκτη να γίνεται κάτοικος Σπάτων. Ο νεαρός επιθετικός είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές και ξεκινάει άμεσα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα αφού την Πέμπτη θα βρίσκεται στο γκολφ της Γλυφάδας.

Εξετάσεις και πενταετές

Ο Λάμπρος Θαναηλάκης αφού πέρασε από τα γραφεία του δικηγόρου της ΑΕΚ Χάρη Γρηγορίου, συνοδευόμενος απο τον μάνατζέρ του, Βασίλη Τσιάρτα, υπέγραψε για 1+4 χρόνια με τον Δικέφαλο. Νωρίτερα το πρωί-όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις υποθέσεις ο Θαναηλάκης επισκέφτηκε το Ιατρικό Κέντρο για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις υπό την επίβλεψη του Λάκη Νικολάου.

Στη συνέχεια ήρθε και η ανακοίνωση εκ μέρους της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον επιθετικό Λάμπρο Θαναηλάκη. Ο διεθνής με την Εθνική Νέων ταλαντούχος ποδοσφαιριστής (ημ. γεν. 17/12/1995) υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό διάρκειας 1+4 χρόνων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα