Βαλένθια για Τόρες!

Δημήτρης Βέργος
Βαλένθια για Τόρες!

bet365

Ο Ισπανός επιθετικός της Τσέλσι ενδιαφέρει τη Βαλένθια που ίσως καταθέσει πρόταση αν τελικά παραχωρήσει τον Ρομπέρτο Σολδάδο στην Τότεναμ.

Οι «Νυχτερίδες» βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάσες σε διαπραγματεύσεις με τους Σπερς για την πώληση του Σολδάδο, ωστόσο ακόμη να φτάσουν σε συμφωνία.

Η Βαλένθια δεν πέφτει κάτω από τα 30 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει για την παραχώρησή του, αλλά είναι πιθανό η Τότεναμ να της δώσει το ποσό που αξιώνει και να φέρει στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν τον Ισπανό επιθετικό.

Σε αυτήν την περίπτωση οι «Νυχτερίδες» δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες, του οποίου το μέλλον στο Στάμφορντ Μπριτζ δεν είναι καθόλου βέβαιο, από τη στιγμή που η Τσέλσι βρίσκεται πάντα στο κατόπι του Γουέιν Ρούνεϊ.

Μάλιστα όπως υποστηρίζει σήμερα ο βρετανικός Τύπος, οι εκπρόσωποι του Τόρες έχουν ήδη ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της Βαλένθια, η οποία πάντως αν επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της δεν σκοπεύει να προσφέρει περισσότερα από 28,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

Όλα αυτά φυσικά πάντα με την προϋπόθεση ότι οι «Νυχτερίδες» θα φτάσουν σε συμφωνία με την Τότεναμ για την παραχώρηση του Σολδάδο που θα φέρει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία τους.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα