Πρόταση 98 εκατ. για Μπέιλ!

Πρόταση 98 εκατ. για Μπέιλ!

bet365

Σύμφωνα με τους Αγγλους η Ρεάλ κατέθεσε ιστορική πρόταση στην Τότεναμ για την απόκτηση του Ουαλού.

Στον «πυρετό» της υπόθεσης με το μέλλον του 24χρονου κινούνται καθημερινά τα Μέσα Ενημέρωσης σε Αγγλία και Ισπανία με ποσά και προσφορές να γράφονται συνεχώς. Τα πρωτοσέλιδα στην Ιβηρική ήθελαν την Ρεάλ να κάνει «μία τρέλα» δίνοντας 145 εκατ. στους Σπερς όμως μέχρι στιγμής δεν υπήρχε κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε τώρα.

Σύμφωνα με το Sky Sports, οι Μερένγκες έκαναν στους Λονδρέζους τη μεγαλύτερη πρόταση που έχει υπάρξει ποτέ, αφού προσφέρουν 98 εκατ. ευρώ cash για να κάνουν δικό τους τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι η Ρεάλ έχει έτοιμα μετρητά συν τους Φάμπιο Κοεντράο και Ανχελ Ντι Μαρία, όμως τώρα έριξε στο τραπέζι ένα πολύ μεγάλο πακέτο. Δεδομένου ότι η πιο δαπανηρή μεταγραφή -αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο- κόστισε 96 εκατ., έχουμε μπροστά μας τη μεγαλύτερη μεταγραφή πρόταση των εποχών.

Παρά το γεγονός αυτό, ο πρόεδρος των Σπερς, Ντάνιελ Λέβι, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Μαϊάμι, δεν έχει αλλάξει στάση και παρότι τα 98 εκατ. ευρώ κόβου την ανάσα, τονίζει ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση!

Οσον αφορά τον ίδιο τον Μπέιλ, δεν έχει εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του για την εξέλιξη της υπόθεσης και αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο στο -αδιαμφισβήτητα- σίριαλ του καλοκαιριού.

«Μιλάμε για έναν από τους τρεις καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη» είπε για τον Μπέιλ ο Ικερ Κασίγιας. «Είναι φυσιολογικό να γίνεται συνέχεια συζήτηση γύρω από το όνομά του αφού έχει κάθε καλό χαρακτηριστικό που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα