Καρέλης και επίσημα

Καρέλης και επίσημα

Καρέλης και επίσημα

bet365

Την φανέλα του Παναθηναίκού θα φοράει για τα επόμενα 4 χρόνια ο Νίκος Καρέλης, που ανακοινώθηκε σήμερα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.

Την απόκτηση του νεαρού διεθνή επιθετικού, Νίκου Καρέλη, ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα του Παναθηναϊκού, ολοκληρώνοντας έτσι μία κίνηση για την οποία πρώτο το gazzetta σας είχε ενημερώσει από το Σάββατο 20 Ιουλίου!



Οι «πράσινοι» τα είχαν βρει τόσο με τον παίκτη, όσο και με την Αμκάρ και περίμεναν μόνο ένα έγγραφο από τους Ρώσους για να ολοκληρώσουν την μετακίνηση.


Ο Καρέλης θα αγωνίζεται με το τριφύλλι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αφού υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και το 2017.

Η ανακοίνωση:
«H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ελληνα διεθνή ποδοσφαιριστή Νίκο Καρέλη για την υπογραφή συμβολαίου τετραετούς διάρκειας».

Επαγγελματικό για τρεις
Πέρα από τον Καρέλη, στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκαν σήμερα και τρεις νεαροί από τις ακαδημίες του συλλόγου, προκειμένου να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο λόγος για τους Σπύρο Ρισβάνη, Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και Βαγγέλη Αναστασόπουλο, οι οποίοι αό σήμερα ανήκουν στην πρώτη ομάδα των «πρασίνων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία για την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Σπύρο Ρισβάνη, Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και Βαγγέλη Αναστασόπουλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα