«Θα τα δώσω όλα για την Ντόρτμουντ»
Ο Πολωνός επιθετικός έχει «κλείσει» στην Μπάγερν Μονάχου από τη επόμενη σεζόν, ωστόσο ο ίδιος δεν επηρεάζεται από αυτό. Με δηλώσεις του στον γερμανικό Τύπο, μετά από τον θρίαμβο στο Σούπερ Καπ επί των Βαυαρών, ξεκαθάρισε πως και αυτή τη χρονιά θα τα δώσει όλα εντός αγωνιστικού χώρου για την Ντόρτμουντ.
«Ελπίζω αυτός να μην είναι ο μοναδικός τίτλος για φέτος. Θα δώσω τα πάντα για την Ντόρτμουντ. Δεν έχει σημασία τι συνέβη (φέτος το καλοκαίρι). Αυτό δεν με απασχολεί εντός αγωνιστικού χώρου. Όταν αγωνίζομαι στο μυαλό μου υπάρχει μόνο η Ντόρτμουντ. Θα τα δώσω όλα γιατί θέλω να πετύχω», υπογράμμισε ο Λεβαντόφσκι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
