…Το υπόγειο ή, την ταράτσα του Ολυμπιακού;

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
…Το υπόγειο ή, την ταράτσα του Ολυμπιακού;

bet365

Αναρωτιέται ο Αποδυτηριάκιας, το κτίσιμο του πρωτομάστορα Μίτσελ θα αρχίσει από πού…

«Θα κτίσουμε ομάδα από την αρχή». Αυτή είναι μακράν η μεγαλύτερη απάτη που ξεφουρνίζουν όταν από κάτω βράζει ο κόσμος

«Θα κάνουμε μια νέα αρχή» είναι το παραμύθι που παίζει σίγουρα όταν στον ουρανό της ομάδας τα σύννεφα έχουν μαυρίσει κι έχουν βαρύνει, έτοιμα να βρέξουν από μπινελίκια μέχρι μάπες στα αυτιά.

Δεν είναι ιστορία της πλάκας να κτίσεις ομάδα. Δεν ρίχνεις τα ζάρια και όπως κάτσουνε. Πρώτα πρώτα, πριν το κτίζω προβληματίζεσαι στο γκρεμίζω. Και όπως, κύριε μαλάκα, το οικοδόμημα χρειάζεται σχέδιο, έτσι ακριβώς δεν ανατινάζεις το κτήριο τοποθετώντας όπου να ναι τα φουρνέλα.

Από την ομάδα που διαλύεις ίσως κάποια πράγματα είναι χρειαζούμενα. Τίποτα πόρτες, τουαλέτες, τοίχοι, πατώματα. Δεν τα στέλνεις όλα για τα μπάζα, όλα τα οικοδομικά υλικά. Δεν είναι άχρηστοι όλοι οι παίκτες, δηλαδή.

Η περίπτωση Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ δεν πρέπει να κοιμάται. Εξαρτάται, βέβαια, τι σόι άνθρωπος κρύβεται μέσα του. Πόσο επαγγελματίας, πόσο καριερίστας είναι. Αν ήμουν στην θέση του θα ήμουν σε διαρκή ανησυχία. Πολύ δουλειά. Πολλοί παίκτες σε πρώτο πλάνο. Καινούργιοι παίκτες στην ομάδα.

Κτίζω σημαίνει μοντάρω τους παίκτες σ’ ένα σταθερό σχήμα. Παντρεύω δίδυμα, τρίδυμα. Με εναλλακτικές επιλογές. Δεν σημαίνει βολεύω παίκτες. Κι έχω τον χάι σταρ, τον Σαβιόλα, που χρειάζεται σπέσιαλ σέρβις.

Από πού έχει ξεκινήσει ο Ισπανός; Από το υπόγειο, το ισόγειο; Μήπως το ενδιαφέρον του στρέφεται στο ρετιρέ, στη βιτρίνα.

Όλα θα φανούν στο γήπεδο. Τίποτα δεν θα παραμείνει κρυφό. Καθρέπτης θα είναι η δουλειά του Μίτσελ, όσο κι αν προσπαθήσουν κάποιοι να συσκοτίσουν τα πράγματα. Να σταθούν μόνο στα αποτελέσματα, στα παιχνίδια με τους Πανθρακικούς και τους Λεβαδειακούς.

Ποιοι είναι οι 4 παίκτες-πυλώνες του νέου Ολυμπιακού, γράφει ο apodytiriakias.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας