Προς «ναυάγιο» με Σαρρή

Gazzetta team
Προς «ναυάγιο» με Σαρρή

bet365

Προς «ναυάγιο» οδεύει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Γιώργου Σαρρή στον Άρη, καθώς όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στον Εργοτέλη.

Μπορεί να βρισκόταν μια... ανάσα από την απόκτηση του Γιώργου Σαρρή, όμως ο Άρης θα πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Αυτό διότι, η περίπτωση του στόπερ του Εργοτέλη, όπως όλα δείχνουν, θα... ναυαγήσει.

Ο λόγος είναι ότι οι κρητικοί του έκαναν ανεβασμένη προσφορά, ώστε να διατηρήσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους, παρά το γεγονός ότι σχεδόν είχε αποδεχθεί αυτή του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Έτσι, οι «κίτρινοι», αφού έχασαν τον βασικό τους στόχο, δεν αποκλείεται να κινηθούν και για την απόκτηση ενός ξένου στη συγκεκριμένη θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα