Θεοδωρίδης: Γύρισα σπίτι μου!

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: Γύρισα σπίτι μου!

bet365

Μετά από μια σεζόν... χωριστά, η κοινή πορεία του Παναιτωλικού με τον Γιώργο Θεοδωρίδη συνεχίζεται καθώς οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν τον 33χρονο μέσο!

Θυμίζουμε ότι ο «Τεό» ήταν από τους πρωτεργάτες της προηγούμενης ανόδου του Παναιτωλικού, όμως στο πρωτάθλημα της Σο'υπερ Λίγκας κινήθηκε σε... ρηχά νερά και δεν μπόρεσε να βοηθήσει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Τελικά στο Αγρίνιο πιστεύουν ότι αυτή την φορά μπορεί να πετύχει περισσότερο κι έτσι αποκτήθηκε!

Η ανακοίνωση των «κυανοκίτρινων» αναφέρει:

«Ο Γιώργος Θεοδωρίδης επιστρέφει στον Παναιτωλικό, με τον οποίο αγωνίστηκε για μια τριετία (2009-2012). Σήμερα συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια και αναχώρησε για τα 3-5 Πηγάδια, όπου θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας που προετοιμάζεται εκεί».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο έμπειρος άσος δήλωσε: «Ο Παναιτωλικός ήταν η πρώτη μου επιλογή και από σήμερα νιώθω ότι γύρισα στο σπίτι μου. Χαίρομαι που με εμπιστεύεται η διοίκηση και ο κόσμος. Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε ώστε ο Παναιτωλικός να πετύχει τους στόχους του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα