Νεκρός ο Τσούτσο Μπενίτες...

Νεκρός ο Τσούτσο Μπενίτες...

bet365

Την τελευταία του πνοή στο Κατάρ άφησε σε ηλικία 27 ετών ο Κριστάν (Τσούτσο) Μπενίτες λόγω καρδιακής ανακοπής.

Πριν λίγες ημέρες υπέγραψε στην Αλ Τζαΐς του Κατάρ, παίρνοντας μεταγραφή από την Αμέρικα, όμως δεν έμελλε να του βγει σε καλό... Ο 27χρονος επιθετικός, που πέρασε από την Ευρώπη τη σεζόν 2009-10 με την φανέλα της Μπέρμιγχαμ, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/07) σε νοσοκομείο του Κατάρ.

Ο πεθερός του αποκάλυψε ότι ο Μπενίτες εισήχθη για σκωληκοειδίτιδα, που εξελίχθηκε σε περιτονίτιδα. Λόγω αμέλειας, κατέληξε σε μεγάλη φλεγμονή, που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή, κάτι που τελικά επιβεβαίωσε και η Ομοσπονδία του Εκουαδόρ.

«Η Ομοσπονδία βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τον θάνατο του διεθνή ποδοσφαιριστή Κριστιάν Μπενίτες. Ο Μπενίτες εισήχθη στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι, όπου λίγες ώρες αργότερα υπέστη καρδιακή ανακοπή. Αναπαύσου εν ειρήνη», είναι μέρος της ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας.

«Η Ελ Τζαΐς εκφράζει τα συλλήπητήριά της στην οικογένεια του Κριστιάν Μπενίτες, ο οποίος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή», ήταν το μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό στο twitter της ομάδας από το Κατάρ...

 

Τελευταία Νέα