Προτάθηκε στη Μονακό ο Νάνι
Ο Νάνι πιθανότατα να μην υπολογίζεται στη Γιουνάιτεντ ενόψει της νέας σεζόν και δεν αποκλείεται μέχρι τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον.
Μία από τις υποψήφιες ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του είναι και η Μονακό καθώς όπως τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Πριγκιπάτου, Βάντιμ Βασίλιεφ, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός προτάθηκε στους Μονεγάσκους και η περίπτωσή του εξετάζεται.
«Μας προτάθηκε ο Νάνι. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ωστόσο δεν έχουμε ανοίξει συζητήσεις μέχρι στιγμής. Έχουμε πραγματοποιήσει ως τώρα αρκετές μεταγραφές, ενώ θέλουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. Πάντως έχουμε ακόμα χρόνο προκειμένου να προχωρήσουμε σε κάποιες προσθήκες ακόμα μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, αν αυτό χρειαστεί», αποκάλυψε ο Βασίλιεφ στην εφημερίδα Equipe.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
