Ούτε τώρα η Ανζί (vids)

Ούτε τώρα η Ανζί (vids)

bet365

Ισοπαλία για την Ανζί, που έμεινε στο 1-1 με την Κρίλια Σοβέτοβ, στην μετά-Χίντινκ εποχή. Μεγάλη νίκη η ΤΣΣΚΑ 2-1 την Λοκομοτίβ.

Τι κι αν ο Χίντινκ παραιτήθηκε; Η Ανζί με τον Μιούλενσεν στον πάγκο δεν έδειξε κάτι καλύτερο και μετά το 1-1 με την Κρίλια στην Σαμάρα παραμένει χωρίς νίκη μετά τις 3 πρώτες αγωνιστικές. Οι Νταγκεστανοί δεν μπόρεσαν για ακόμη μία φορά να παίξουν σε υψηλό τέμπο και παρότι είχαν την πρωτοβουλία και την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν κατάφεραν να φύγουν με τους 3 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Ετό πριν καν συμπληρωθεί τοι 1’, είχαν καλή κυκλοφορία, δεν απειλήθηκαν, όμως και πάλι δεν μπορούσαν να πατήσουν στην αντίπαλη περιοχή. Η επόμενη ευκαιρία ήρθε στο 40’, όταν μετά από γύρισμα του Γουίλιαν ο Ετό από κοντά δεν βρήκε καλά την μπάλα και εκείνη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Βερεμκό, για να μείνει το 0-0 μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο γκολ στο 58’. Ο Γουίλιαν έβγαλε εκπληκτική ασίστ στον Ετό και ο Καμερουνέζος με ωραίο πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1. Οι Νταγκεστανοί είχαν τον έλεγχο στη συνέχεια, η είσοδος του Κορνιλένκο έδωσε λύσεις στην επίθεση των γηπεδούχων και στο 82’ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Για να γίνει αυτό, όμως χρειάστηκε λάθος του Ζουσιλέι, που δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, με τον Μαξίμοβ να του ξεφεύγει, να κάνει το γύρισμα και ο Βορομπιόβ με πλασέ και την μπάλα να κοντράρει έφερε το παιχνίδι στα ίσα για το 1-1. Η συνέχεια βρήκε τους παίκτες του Μιούλενσεν να προσπαθούν να φτάσουν στο γκολ μόνο με ατομικές ενέργειες και χωρίς επιτυχία και τον Κορνιλένκο να έχει την καλύτερη στιγμή μέχρι το τέλος, όταν το σουτ του στο 89’ πέρασε λίγο άουτ. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός στη σεζόν για την Κρίλια, με την εικόνα της Ανζί να είναι ξανά πολύ κακή...

Κρίλια (Γκάτζι Γκατζίεβ): Βερεμκό, Άνγκμπουα, Ταρανόβ, Αμισουλασβίλι, Τσαλαγκόβ (70' Μποροβιόβ), Μπαλιάκιν (63' Κορνιλένκο), Ντράγκουν, Νέμοβ, Ατζιντζάλ (80' Γκορό), Μαξίμοβ, Καμπαγιέρο

Ανζί (Ρενέ Μιούλενσεν): Γκαμπούλοβ, Ταγκιρμπέκοβ, Σάμπα, Ζοάο Κάρλος, Λογκασόβ, Ζουσιλέι, Ντενίσοβ (84' Ιόνοβ), Ντιαρά, Μπουσουφά, Γουίλιαν, Ετό

Στο τέλος η ΤΣΣΚΑ
Η Λοκομοτίβ υποδέχθηκε στην ΤΣΣΚΑ, με τους πρωταθλητές να φεύγουν με μεγάλη νίκη 2-1 από το «Λοκομοτίβ Σταντιόν». Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, όμως τις ευκαιρίες τις είχαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Γιγιέρμε έβγαλε δύσκολα το σουτ του Τσίμπερ, όμως στο 18’ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στην εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Χόντα, που έκανε το 0-1. Ο Κούτσουκ αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Εντόι, οι παίκτες του απειλούσαν κυρίως από τα πλάγια και η επιλογή του να βάλει τον Παβλιουτσένκο στην κορυφή αποδείχθηκε λανθασμένη. Έτσι, οι παίκτες του Σλούτσκι κράτησαν με σχετική άνεση το προβάδισμα, με τον Ελμ να φτάνει κοντά στο να πετύχει το γκολ της χρονιάς – ακόμα δεν ξεκινήσαμε – πίσω από το κέντρο για να δει τον Γκιγιέρμε να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο Κρέσιτς πήρε τη θέση του τραυματία Γκιγιέρμε κάτω από τα δοκάρια, πιθανότατα στην τελευταία εμφάνιση του Κροάτη στην Ρωσία (βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ). Η είσοδος του Ντουμπία έκανε ακόμη πιο επικίνδυνη την ΤΣΣΚΑ, που πίεσε για να τελειώσει το παιχνίδι, όμως κόντρα στη ροή του ματς οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο73’ σε ανατροπή του Μιχάλικ από τον Μαρμ Γκονσάλες. Ο Ακινφέεβ νίκησε τον Σαμέντοβ από την άσπρη βούλα, όμως από το κόρνερ που εκτέλεσε ο ίδιος, ο Ταρασόβ με δυνατή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα για το 1-1!

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, πλήρωσαν τους αντιπάλους τους με το ίδιο νόμισμα, καθώς στο 82’ μετά από κόρνερ και λάθος έξοδο του Κρέσιτς, αρχικά ο Ντουμπία έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μουσά από κοντά στα δίχτυα για το τελικό 1-2!

Λοκομοτίβ (Λιονίντ Κούτσκουκ): Γκιγιέρμε (51’ Κρέσιτς), Γιανμπάεβ, Τσόρλουκα, Τζούριτσα, Ντενίσοβ, Μιχάλικ, Ταρασόβ, Σαμέντοβ, Μίραντσουκ, Μαϊκόν (70’ Καϊσέδο), Παβλιουτσένκο (57’ Εντόι)

ΤΣΣΚΑ (Λιονίντ Σλούτσκι): Ακινφέεβ, Α. Μπερεζούτσκι (38’ Ναμπάμπκιν), Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Μ. Γκονσάλες, Βέρνμπλουμ, Ελμ (64’ Ντουμπία), Τσίμπερ (79’ Τόσιτς), Τζαγκόεβ, Χόντα, Μουσά

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Παρασκευή (26/07)

Ζενίτ-Κούμπαν 1-1
(65' Αρσάβιν - 79' Μπουκούρ)

Σάββατο (27/07)

Ντιναμό-Σπαρτάκ 1-4
(81' πεν. Βορόνιν - 6', 42' Χουράδο, 12' Γιάκοβλεβ, 30' Εμενίκε)

Ουράλ-Βόλγκα 1-2
(19' πεν. Γκογκνίεβ - 59' Πόλτσακ, 80' πεν. Καριάκα)

Ροστόβ-Τομ Τομσκ 3-0
(3', 65', 84' πεν. Τζιούμπα)

Κυριακή (28/07)

Λοκομοτίβ-ΤΣΣΚΑ 1-2
(74' Ταρασόβ - 18' Χόντα, 82' Μουσά)

Κρίλια Σοβέτοβ-Ανζί 1-1
(82' Βορομπιόβ - 58' Ετό)

Τέρεκ-Ρούμπιν 0-0

Δευτέρα (29/07)

Κρασνοντάρ-Άμκαρ (19:00)

Βαθμολογία

1. Σπαρτάκ 9
2. Ροστόβ 7
3. ΤΣΣΚΑ 7
4. Κούμπαν 5
5. Ρούμπιν 5
6. Λοκομοτίβ 4
7. Ντιναμό 4
8. Βόλγκα 4
9. Άμκαρ 4 *
10. Ζενίτ 4
11. Ανζί 2
12. Τέρεκ 2
13. Κρασνοντάρ 1*
14. Ούραλ 1
15. Κρίλια Σοβέτοβ 1
16. Τομ Τομσκ 0

*Με παιχνίδι λιγότερο

Επόμενη αγωνιστική

Ανζί-Ροστόβ
Βόλγκα-Ζενίτ
Τομ Τομσκ-Ουράλ
Ντιναμό-Τέρεκ
Ρούμπιν-ΤΣΣΚΑ
Άμκαρ-Κρίλια Σοβέτοβ
Κούμπαν-Σπαρτάκ
Λοκομοτίβ-Κρασνοντάρ

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα