Χωρίς Αβραάμ και Ιμπαγάσα

Χωρίς Αβραάμ και Ιμπαγάσα

Χωρίς Αβραάμ και Ιμπαγάσα

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε προπόνηση πριν το φιλικό με τη Χοφενχάιμ (16:00) με τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να μην λαμβάνουν μέρος.

Οι ερυθρόλευκοι όπως συνηθίζουν πριν από τα φιλικά βρέθηκαν ξανά στο γήπεδο και γυμνάστηκαν, αλλά χωρίς μεγάλη ένταση καθώς ακολουθεί το φιλικό με τη Χόφενχαϊμ στη Γερμανία.

Στην προπόνηση έγιναν αρκετές ασκήσεις ελέγχου και εναλλαγής της μπάλας, καθώς και στημένες φάσεις, σε δύο εστίες, με τους ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε γκρουπ. Οι παίκτες δούλεψαν κυρίως στα κόρνερ, υπό τις οδηγίες του κ. Μίτσελ και του Βίκτορ.

Εκτός προπόνησης έμειναν οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο πρώτος έμεινε στο ξενοδοχείο και έκανε θεραπεία, λόγω του τραβήγματος που αισθάνθηκε χθες στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά.

Ο δεύτερος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον έσω σφυρό της δεξιάς ποδοκνημικής, από χτύπημα που υπέστη στο φιλικό με τη Στουτγκάρδη και προληπτικά έκανε θεραπεία. Ατομικό, έντονο πρόγραμμα ενδυνάμωσης τετρακέφαλου συνέχισε ο Βλάντιμιρ Βάις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα