Να τον κλαίνε οι... Μέντες! (vid)

Να τον κλαίνε οι... Μέντες! (vid)

Να τον κλαίνε οι... Μέντες! (vid)

bet365

Με ανύπαρκτη άμυνα και... χαμένους Μέντες και Καπίνο, ο Παναθηναϊκός έχασε 4-0 από την Βαλανσιέν κι έδειξε ότι χρειάζεται παίκτες και δουλειά!

Βαριά, φιλική ήττα με 4-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός, που αντιμετώπισε την Βαλενσιέν και τα βρήκε... σκούρα, καθώς δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το ταχύτατο κέντρο των Γάλλων.

Οι πράσινοι δεν μπήκαν καθόλου καλά στο παιχνίδι, αφού η Βαλενσιέν έμοιαζε να κάνει... ότι θέλει την άμυνα του Παναθηναϊκού. Ειδικά ο Μέντες αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα, αφού όπως φάνηκε, δεν είναι ακόμα στο κατάλληλο επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Έτσι, μέσα σε ένα εφιαλτικό δεκαπεντάλεπτο, ο Παναθηναϊκός δέχτηκε τρία μαζεμένα γκολ. Η αρχή έγινε με τον Μάρκο Ντα Σίλβα, ο οποίος βρήκε κενό στον χώρο του κέντρου και με ένα πολύ μακρινό σουτ κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την Βαλενσιέν.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν, οι παίκτες του Παναθηναίκού δέχτηκαν ακόμα ένα τέρμα, όταν στο 18' σε γρήγορη αντεπίθεση των Γάλλων, ο Μέντες έχασε τον Ντοσεβί και αυτός με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για την Ελληνική ομάδα, 8 λεπτά αργότερα ήρθε ακόμα ένα τέρμα, αυτή τη φορά αυτογκόλ, μετά από λάθος έξοδο του Καπίνο και πολύ κακή απομάκρυνση του Μέντες.

Στην συνέχεια πάντως οι πράσινοι έδειξαν να... ξυπνούν, έκλεισαν τους χώρους στα μετόπισθεν και προσπάθησαν με τους Ζέκα και Μουζακίτη να φτάσει σε κάποιο τέρμα, χωρίς όμως να να κάνουν κάποια μεγάλη φάση.

Καλύτερος μεν, αλλά...

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Ρισβανης και Γιαννιτσάνης, αντί των Τριανταφυλλόπουλου και Μουζακίτη, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει πολύ βετιωμένος, εκμεταλλευόμενος φυσικά και τις αλλαγές που έκαναν και οι Γάλλοι.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έμοιαζαν σε πολύ καλύτερη κατάσταση και έτσι κατάφεραν να πιέσουν την Βαλενσιέν και να κάνουν μερικές αξιόλογες ευκαιρίες.

Όσο περνούσε η ώρα, οι Γάλλοι έριχναν στροφές, με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός της αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός, σαφώς βελτιωμένος, πήρε την κατοχή και τον έλεγχο του κέντρου, όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα.

Αντ' αυτού, δέχτηκε και το... τελειωτικό χτύπημα, σε μία ανύποπτη φάση και κόντρα στην ροή του αγώνα. Ήταν το 76ο λεπτό όταν ο Σαέζ δοκίμασε ένα μακρινό σουτ και στάθηκε αρκετά τυχερός, αφού η μπάλα κόντραρε, άλλαξε εντελώς πορεία και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Καπίνο.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρινάκης (61' Αναστασόπουλος), Νάνο (61' Χουχούμης), Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46' Ρισβάνης), Μέντες (74' Κουσίδης), Ζέκα, Δώνης (61' Λαγός), Μπαϊράμι, Μουζακίτης (46' Γιαννιτσάνης), Ντίνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα