Σενάριο για ΠΑΟΚ και Ελληνικός Χρυσός

Σενάριο για ΠΑΟΚ και Ελληνικός Χρυσός

Gazzetta team
Σενάριο για ΠΑΟΚ και Ελληνικός Χρυσός

bet365

Σε συζητήσεις με την εταιρεία «Eldorado Ελληνικός Χρυσός» για τη βασική χορηγία της φανέλας φέρεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με το θέμα να έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση!

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τη Θεσσαλονίκη, ο δικέφαλος συζητά σε... δύο μέτωπα για την κεντρική χορηγία στη φανέλα και ένα από αυτό είναι και η καναδική εξορυκτική εταιρεία, η οποία έχει έρθει σε κόντρα με την τοπική κοινωνία στις Σκουριές Χαλκιδικής και όχι μόνο.

Αρκετός κόσμος έχει εκφράσει την αντίθεσή του στις εξορύξεις χρυσού που έχει δρομολογήσει στη Χαλκιδική και την συνακόλουθη συμπεριφορά της Αστυνομίας στους πολίτες που αντιδρούν, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ να έχουν προκαλέσει έκπληξη σε πολλούς! Η Eldorado φέρεται να δίνει 2.5 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μιλάει και με τον ΟΠΑΠ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα