Ελπίζουν για Πράνιτς!

Ελπίζουν για Πράνιτς!

Gazzetta team
Ελπίζουν για Πράνιτς!

bet365

Ο εκπρόσωπος του Κροάτη συναντήθηκε ξανά με τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ και στον Παναθηναϊκό ελπίζουν ότι σύντομα το συμβόλαιό του θα λυθεί.

Ο Πράνιτς αποτελεί τον ποδοσφαιριστή στον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει το βάρος. Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι μπορεί να αποτελέσει έναν παίκτη που θα προσφέρει πολλές λύσεις. Τόσο στον άξονα, όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά και της άμυνας!

Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τον ατζέντη του, Σόρεν Λέρμπι, ο οποίος συναντήθηκε σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία με τους διοικούντες της Σπόρτινγκ. Παρότι υπάρχει ακόμα διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναμένεται τελικά το συμβόλαιο του παίκτη να λυθεί.

Θα υπάρξει νέο ραντεβού των δύο πλευρών, καθώς αν και υπάρχει συμφωνία για τα χρήματα που οφείλονται στον παίκτη από την πρώτη σεζόν, ωστόσο ακόμα παραμένει άλυτο το θέμα με τα χρήματα που έχει θα πάρει για τις σεζόν που έχει συμβόλαιο και ειδικότερα για την πρώτη. Πάντως, οι Πορτογάλοι ισχυρίζονται ότι θα λυθεί και αυτό το ζήτημα.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Παναθηναϊκός περιμένει από τον Κροάτη να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι, παρότι είναι πιθανόν να προκύψει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα