Επιμένουν για Σισοκό!

Επιμένουν για Σισοκό!

Επιμένουν για Σισοκό!

bet365

Οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν τρεις παίκτες, ο Κάμπελ ακολουθεί, ωστόσο Γάλλοι και Ιταλοί επιμένουν πως ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένο στάδιο επαφών και με τον Μοχάμεντ Σισοκό, μιας και είναι σε θέση να καλύψει το συμβόλαιό του.

Προς... Αύγουστο πάει το θέμα του αμυντικού μέσου στον Ολυμπιακό, με τους Γάλλους πάντως να επιμένουν πως το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση του Μόμο Σισοκό. Μετά την «Parisien» και η «Gazzetta dello Sport» τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει επαφές σε προχωρημένο επίπεδο με τον παίκτη και είναι θετικός στο να καλύψει το συμβόλαιο του που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει τελειώσει, με τον παίκτη να έχει και άλλες προτάσεις. Στον Ολυμπιακό πάντως δεν επιβεβαιώνουν τα σενάρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα