Ο βασιληάς είναι γυμνός

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
Ο βασιληάς είναι γυμνός

bet365

Τη φωτογραφία του Ολυμπιακού με τις μεταγραφές του βγάζει ο αποδυτηριάκιας

Έχω χάσει το λογαριασμό στις μεταγραφές του Ολυμπιακού. Τόσες πολλές που μπερδεύεσαι στο μέτρημα…, κι εκεί που κάνεις προπόνηση στην αριθμητική, ο Μαρινάκης ανακοινώνει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή.


Δεν υπάρχει πιο κραυγαλέα απόδειξη ότι ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη από ενίσχυση, από το γεγονός ότι πραγματοποίησε ένα μπούγιο μεταγραφών. Ο πρωταθλητής προχώρησε σε επιχείρηση ποσότητας, όχι ποιότητας στις μεταγραφές.

Δεν είχε ομάδα της προκοπής ο Ολυμπιακός και γι’αυτό το’ριξε στις πολλές μεταγραφές. Μία ομάδα, σοβαρή, αξιόπιστη αγωνιστικά, άντε να χρειαστεί ενάμισυ παίκτη, το πολύ τρεις σε κάθε μεταγραφική περίοδο.

Και θέλει να κτίσει ομάδα ο Ολυμπιακός; Περίεργο. Απομένουν λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει η σαιζόν. Εκτός κι αν ο Μίτσελ δεν είναι προπονητής, αλλά ένας μάγος, ένας θαυματοποιός.

Δεν γνωρίζω στον αιώνα ομάδα να κτίστηκε σε λίγες εβδομάδες. Δεν αποκλείω, λοιπόν, το πλάνο στον Ολυμπιακό να προβλέπει ότι θα παρουσιαστεί η ομάδα που θα βγάζει μάτια από το 2014, τουλάχιστον, και μετά.

Σαμψών που έχασε τα μαλλιά του είναι ο Ολυμπιακός, γράφει ο apodytiriakias.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας