Ανακοινώθηκε ο Αμπντούν

Ανακοινώθηκε ο Αμπντούν

Δημήτρης Τομαράς
Ανακοινώθηκε ο Αμπντούν

bet365

Με κάθε επισημότητα η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης την μεταγραφή του Τζαμέλ Αμπντούν για συμβόλαιο τριών ετών. Περίπου 1 εκατ. ευρώ οι ετήσιες αποδοχές του παίκτη.

Γεμάτη ικανοποίηση η αγγλική ομάδα ενημέρωσε το φίλαθλό της κοινό πως ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι πια δικός της παίκτης για τα επόμενα χρόνια. Στο επίσημο site της Νότιγχαμ δεν γίνονται γνωστοί οι οικονομικοί όροι (σ.σ. ο Ολυμπιακός παίρνει λίγο παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ και για την ακρίβεια 2,4 και ο παίκτης γύρω στο 1 εκατ. τον χρόνο) αλλά μόνο η διάρκεια του συμβολαίου.

Ο Αλγερινός υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την μεταγραφή του, ποζάροντας με την φανέλα των ρεντς. Στον δικτυακό τόπο των Άγγλων εκτός από το βιογραφικό του υπάρχουν και δηλώσεις του Μπίλι Ντέιβις. «Είμαι σίγουρος πως ο Τζαμέλ Αμπντούν θα αποτελέσει έναν σημαντικό κίνδυνο και μία μεγάλη απειλή για τις αντίπαλες άμυνες τη νέα χρονιά», σχολίασε ο τεχνικός της Φόρεστ. Ήδη η νέα φανέλα του διεθνούς χαφ έχει αρχίσει να διατίθεται από την ομάδα.

Ανακοίνωση και από Ολυμπιακό

Την μεταγραφή ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης και ο Ολυμπιακός. Πιο συγκεκριμένα σε αυτήν αναφέρθηκαν τα εξής: «Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Τζαμέλ Αμπντούν. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την μεταγραφή του Τζαμέλ Αμπντούν στη Νότιγχαμ Φόρεστ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα