Έκλεισε το deal με την Άρσεναλ

Έκλεισε το deal με την Άρσεναλ

Gazzetta team
Έκλεισε το deal με την Άρσεναλ

bet365

Οι «κανονιέρηδες» άναψαν το... πράσινο φως για την παραχώρηση του Τζόελ Κάμπελ στον Ολυμπιακό για έναν χρόνο.

Μεταγραφικός οργασμός στον Ολυμπιακό. Μετά την απόκτηση των Σαβιόλα και Μεντζανί, οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία για απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζόελ Κάμπελ της Άρσεναλ.

Οι πρωταθλητές τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν σε επαφή με τους «κανονιέρηδες» προσπαθώντας να βρουν τρόπο για να φέρουν τον 21χρονο ακραίο στον Πειραιά, κάτι που τελικά έγινε την Πέμπτη, όταν οι παράγοντες των Λονδρέζων έδωσαν το ΟΚ για την παραχώρηση του Κοσταρικανού με την μορφή δανεισμού.

O παίκτης πρόκειται να υπογράψει την Παρασκευή. Ο Κάμπελ δεν θα έρθει στην Αθήνα, αλλά θα πετάξει κατευθείαν για την Γερμανία, όπου ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.

Υπάρχει πάντως το ενδεχόμενο να μην μεταβεί στην Γερμανία αλλά να βρει την ομάδα στην Αγγλία όπου θα είναι για το φιλικό με την ομάδα της Λίβερπουλ. Σημειώνεται πως δεν υπάρχει στην συμφωνία οψιόν αγοράς για τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα