Δυνατά για Κάμπελ ο Ολυμπιακός! (vids)

Δυνατά για Κάμπελ ο Ολυμπιακός! (vids)

Gazzetta team
Δυνατά για Κάμπελ ο Ολυμπιακός! (vids)

bet365

Στην... Αρσεναλ βρίσκει τον αντι-Μολό ο Ολυμπιακός, μιας και φουλάρει για τον Κοσταρικανό, Τζόελ Κάμπελ. Εξαιρετική σεζόν με την Μπέτις ο 21χρονος, ποντάρουν στις πολύ καλές σχέσεις με τους Λονδρέζους οι «ερυθρόλευκοι».

Οι απαιτήσεις της Νανσί βάζουν... φρένο στην απόκτηση του Γιοάν Μολό και ο Ολυμπιακός προχωρά και άλλες περιπτώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κινηθεί δυνατά για τον Τζόελ Κάμπελ της Αρσεναλ, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Μπέτις. Ο 21χρονος εξτρέμ από την Κόστα Ρίκα έκανε εξαιρετική χρονιά με τους Ανδαλουσιανούς, έπαιξε 28 ματς πετυχαίνοντας 2 γκολ, ενώ τη σεζόν 2011-12 είχε παίξει στη Λοριάν ως δανεικός και σε 25 ματς σημείωσε 3 γκολ! Ο παίκτης ανήκει στους Λονδρέζους, αλλά το γεγονός πως αδυνατεί να πάρει άδεια εργασίας βάζει... stop στην επιστροφή του στην ομάδα.

Τον παίκτη «πολιορκούν» αρκετοί σύλλογοι από την Πριμέρα, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα, μιας και οι σχέσεις με την Αρσεναλ είναι εξαιρετικές. Η μεταγραφή δεν μπορεί να θεωρηθεί «κλεισμένη», είναι όμως σε καλό δρόμο και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κινηθεί για τον δανεισμό του, αλλά πολύ δύσκολα θα μπει οψιόν αγοράς, μιας και ο Αρσέν Βενγκέρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να τον κρατήσει στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα