Ρεάλ για... έξι λεπτά (vid)

Ρεάλ για... έξι λεπτά (vid)

bet365

Στο φινάλε έσωσε την παρτίδα στο φιλικό με τη Λιόν η Ρεάλ, που μέχρι το 78' έχανε με 2-0, αλλά μέσα σε έξι λεπτά ισοφάρισε σε 2-2 στο «Ζερλάν». Aπίστευτο γκολ ο Γκρενιέ!

Οι «λιονέ» δεν ήταν... Μπόρνμουθ κι έβαλαν δύσκολα στη νέα Ρεάλ του Κάρλος Αντσελότι, ο οποίος στο δεύτερο παιχνίδι που κάθισε στον πάγκο της, είδε την ομάδα του να γλιτώνει την ήττα στα τελευταία λεπτά. Προβλημάτισε με την εικόνα της η «βασίλισσα» που βρέθηκε να χάνει στη Γαλλία από το 20', με ένα καταπληκτικό γκολ του Γκρενιέ, με σουτ στην κίνηση.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Λισάντρο Λόπες (62') διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με προβολή μέσα από το ύψος της μικρής περιοχής. Οι Μαδριλένοι ωστόσο δεν τα παράτησαν και στο 78' μείωσαν σε 2-1 με τον Μοράτα, μετά την ανατροπή του Τσέρισεφ από τον Γκοναλόν. Δεν πέρασαν μάλιστα περισσότερα από έξι λεπτά για να έρθει και η ισοφάριση, με κεφαλιά του Κασεμίρο (84'), ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Λιόν: Α. Λόπες, Μ. Λόπες (84’ Ζεφάν), Μπίσεβατς, Φοφανά (46’ Ουμτιτί), Νταμπό, Μαλμπράνκ (85’ Φερί), Γκοναλόν, Ντανίκ (81’ Φεκίρ), Γκρενιέ (73’ Εμβουεμπά), Λακαζέτ (73’ Μπαλουλί), Λισάντρο.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ντιέγκο Λόπεθ (46’ Αντάν), Καρβαχάλ (76’ Κίνι), Πέπε (61’ Ματέος), Νάτσο, Τσέρισεφ, Ιγιαριμέντι (35’ Κασεμίρο), Ίσκο (64’ Μοράτα), Εζίλ (46’ Μόντριτς), Ντι Μαρία, Ρονάλντο (61’ Κασάδο), Μπενζεμά (46’ Κεντίρα).

 

Τελευταία Νέα