Είπε το «ναι» ο Σαβιόλα!

Είπε το «ναι» ο Σαβιόλα!

Μιχάλης Τσόχος
Είπε το «ναι» ο Σαβιόλα!

bet365

Ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός απάντησε στον Ολυμπιακό ότι αποδέχεται την πρότασή του και φτάνει απόψε (20.30) στον Πειραιά για να υπογράψει!

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα απέχει μερικές ώρες από τη στιγμή που θα φωτογραφηθεί με την φανέλα που θα φορά στη νέα σεζόν, την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού! Ο Αργεντινός επιθετικός είπε το “ναι”, αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και το βράδυ ταξιδεύει από την Ισπανία με προορισμό το “Ελ. Βενιζέλος” για να βρεθεί στα γραφεία του Ολυμπιακού και να βάλει την υπογραφή του σε 2ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το συμβόλαιο του 32χρονου επιθετικού θα του αποφέρει “καθαρά” περί τα 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως, με επιπλέον μπόνους για την επίτευξη στόχων. Συνολικά, αν κανείς συνυπολογίσει και το κόστος της Εφορίας, ο Σαβιόλα θα κοστίσει στον Ολυμπιακό περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ για μια 2ετία.

Ερχεται και ο Μεντζανί!

Αν όλα εξελιχθούν ευνοϊκά για τον Ολυμπιακό, η άφιξη του Σαβιόλα δεν θα είναι η μόνη, αφού απόψε αναμένεται στο Λιμάνι και ο Μεντζανί! Ο Γάλλος στόπερ απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού, αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες στη Μονακό και ταξιδεύει στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα