«Αύριο τελειώνει του Μαυρία»
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «the journal», ο Χάρης Μαυρίας θα βρεθεί την Πέμπτη στο Γουέρσάιντ για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τη Σάντερλαντ.
Εδώ και τρεις εβδομάδες η αγγλική ομάδα έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του 19χρονου μέσου έναντι 2,5 εκατομμυρίων λιρών και παρότι το deal καθυστέρησε θα τελειώσει σύντομα. Η καθυστέρηση της ένταξης του διεθνή άσου στη Σάντερλαντ οφείλεται στην αλλαγή στο ιατρικό επιτελείο του συλλόγου της Πρέμιερ Λιγκ, η οποία κρατούσε και τα αρχεία του παίκτη,
Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί, αλλά ο Χάρης Μαυρίας δεν θα είναι στις βασικές επιλογές του Πάολο Ντι Κάνιο. Έπειτα από τις πολλές αφίξεις ποδοσφαιριστών αυτό το καλοκαίρι δεν θα είναι έκπληξη αν ο Ελληνας μέσος είναι στις τελευταίες επιλογές. Η έλευση του Εμανουέλε Τζακερίνι δείχνει πως ο Ιταλός θα είναι πιο μπροστά από τον Χάρη Μαυρία στις επιλογές του συμπατριώτη του προπονητή, Ντι Κάνιο. Αλλωστε οι δηλώσεις του τεχνικού της Σάντερλαντ είναι ενδεικτικές: «Ο Τζακερίνι είναι από τους καλύτερους παίκτες την Ευρώπη».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
