Έτσι «έκλεψε» τον Μάνταλο

Gazzetta team
Έτσι «έκλεψε» τον Μάνταλο

bet365

Η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει το κόλπο γκρόσο, παίρνοντας τον Πέτρο Μάνταλο μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού. Διαβάστε το παρασκήνιο της μεταγραφής του στην Ένωση.

Κολοβός και Μάνταλος ήταν οι δύο νεαροί Έλληνες παίκτες που είχαν ξεχωρίσει οι «κιτρινόμαυροι» και μπορεί ο πρώτος να οδεύει προς... Λιμάνι, ο Δικέφαλος ωστόσο κατάφερε να κάνει ρελάνς με την απόκτηση του άσου της Ξάνθης. Αν και ο 22χρονος μέσος έδειχνε κλεισμένος το προηγούμενο διάστημα από τους Πειραιώτες, από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα.

Την υπόθεση μάλιστα ανέλαβε προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που παρουσιάζεται να ήρθε σε απευθείας επικοινωνία με τον Χρήστο Πανόπουλο πριν από ένα 10ήμερο, σύμφωνα με το «Goal». Εκεί έγινε η πρώτη κουβέντα ανάμεσά στους δύο άνδρες, με το κλίμα να είναι πολύ καλό, ενώ η συμφωνία φαίνεται ότι οριστικοποιήθηκε από τις 16 Ιουλίου.

Τέσσερις ημέρες αργότερα μάλιστα ο πρόεδρος της ακριτικής ομάδας κάλεσε στο γραφείο του τον παίκτη και του ανακοίνωσε το deal με τον «Τίγρη» (σε προφορικό επίπεδο) για να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ από την επόμενη σεζόν, με τον διεθνή άσο να μένει έκπληκτος και φυσικά ικανοποιημένος από την εξέλιξη της υπόθεσης. Ο Μάνταλος άλλωστε βλέπει σαν μία πολύ μεγάλη πρόκληση τη μεταγραφή του στην Ένωση, αφού πλέον τα πάντα έχουν αλλάξει με την έλευση του Μελισσανίδη.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα