Θέλει σαν τρελός Παναθηναϊκό!

Θέλει σαν τρελός Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Θέλει σαν τρελός Παναθηναϊκό!

bet365

Ως μεγάλο βήμα στην καριέρα του αντιμετωπίζει ο Αμπντούλ Τζεζίλ Ατζαγκούν το... πράσινο ενδιαφέρον και περιμένει να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού!

Από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας το gazzetta σας πληροφόρησε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αμπντούλ Τζεζίλ Ατζαγκούν! Ένα ενδιαφέρον που μόνο μονόπλευρο δεν είναι μιας και ο νεαρός Νιγηριανός παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις. Μάλιστα τονίζει ότι θέλει... σαν τρελός να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό μιας και το θεωρεί ως ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του καθώς θα του δώσει την δυνατότητα να φύγει από την Νιγηρία για ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί καιρό την περίπτωση και οι συζητήσεις που άρχισαν από τις πρώτες μέρες του Ιουλίου είναι σε καλό δρόμο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα