Τελειώνει του Αμπντούν!

Τελειώνει του Αμπντούν!

Δημήτρης Τομαράς
Τελειώνει του Αμπντούν!

bet365

Τελειώνει του Τζαμέλ Αμπντούν στη Νότιγχαμ, καθώς ο Ολυμπιακός αποδέχθηκε σύμφωνα με τους Άγγλους την πρόταση των «Ρεντς» και ο Αλγερινός ετοιμάζει βαλίτσες. Στην Αθήνα ο μάνατζέρ του.

Θέμα... ωρών είναι πλέον να τελειώσει η μεταγραφή του Τζαμέλ Αμπντούν στη Νότιγχαμ, καθώς οι Άγγλοι, παίρνοντας την... σκυτάλη από τους Γάλλους, μεταδίδουν το απόγευμα της Τρίτης πως ο Ολυμπιακός αποδέχθηκε την πρόταση των «Ρεντς» που άγγιζε τα 2 εκατ. ευρώ. Ο Αμπντούν πίεζε με όλες του τις δυνάμεις για την Αγγλία και όλα δείχνουν πως... ετοιμάζει αποσκευές για το Νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο μάνατζέρ του, Καρίμ Ακλίλ έφτασε στην Αθήνα για να έχει τις τελευταίες επαφές με τον Ολυμπιακό και να φύγει έτσι ο παίκτης.

Ο διεθνής χαφ θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον αγγλικό σύλλογο με ιδιαίτερα καλές αποδοχές την στιγμή που στο Λιμάνι θα βάλουν ένα αρκετά σημαντικό ποσό στα ταμεία τους. Όπως φαίνεται η υπόθεση του παίκτη που αναδείχθηκε MVP του περσινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας οδεύει προς το τέλος της και ενώ σειρά παίρνει και εκείνη του Ραφίκ Τζιμπούρ. Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή για τον οποίο πρέπει να βρεθεί λύση για να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ελλάδας με πιθανό προορισμό την Μεγάλη Βρετανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα