«Κοκκινίζει» ο Μολό!

«Κοκκινίζει» ο Μολό!

Δημήτρης Τομαράς
«Κοκκινίζει» ο Μολό!

bet365

Ολοένα και πιο κοντά στον Ολυμπιακό στέλνουν τον Γιοάν Μολό οι Γάλλοι. Ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης που έχει κρατήσει αρκετές ημέρες.

Το Mercato365 υποστήρζει πως ο παίκτης της Νανσί τα έχει ήδη βρει με τον Ολυμπιακό, πιέζοντας πολύ την διοίκηση της ομάδας του για να φύγει με μεταγραφή. Ο Γιοάν Μολό έχει στείλει -όπως σας έχουμε επισημάνει- το τελεσίγραφό του προς τους ανθρώπους του συλλόγου του.

Ως προς τις τελικές επαφές των δύο ομάδων το ίδιο ΜΜΕ αναφέρει πως έχουν μπει σε καλό δρόμο από την στιγμή που έχουν πέσει οι αξιώσεις της Νανσί. Από την Δευτέρα σας είχαμε διευκρινίσει πως έχουν πέσει στα 3,5 με 3 εκατ. ευρώ ενώ το deal μπορεί να γίνει ακόμα και στα 2 με 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός προσφέρει σύμφωνα με τους Γάλλους 700 χιλ. ευρώ ετήσιο συμβόλαιο στον Μολό συν μπόνους και όποιες άλλες παροχές. Όπως και να έχει μέσα στις προσεχείς ώρες ή ημέρες όλα θα ξεκαθαρίσουν γύρω από αυτήν την περίπτωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα