Στην τελική ευθεία η Ρεάλ για Μπέιλ!

Θάνος Σαρρής
Στην τελική ευθεία η Ρεάλ για Μπέιλ!

bet365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ παραμένει ο πρώτος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης και είναι πιθανόν σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. Διαβάστε τα δεδομένα.

Ο εκπληκτικός Ουαλός αποτελεί τον διακαή πόθο της «βασίλισσας» και σύμφωνα με τη Marca, το ενδιαφέρον της παραμένει και μάλιστα εντείνεται! Oι πρώτες επαφές του Πέρεθ με τον Λέβι έγιναν πριν από περίπου ένα μήνα, με τον ιδιοκτήτη της Τότεναμ αρχικά να είναι αρνητικός και στη συνέχεια να ζητάει 100 εκατομμύρια. Η Ρεάλ Μαδριτης πρότεινε τον Ντι Μαρία ως έμψυχο αντάλλαγμα για να κατεβάσει το ποσό, αλλά ο Λέβι ζήτησε τον Χεσέ Ροντρίγκεθ. Ωστόσο, οι Μερένγκες δεν ήθελαν να δώσουν το ταλέντο τους.

Ο ισχυρός άνδρας των Σπερς γνωρίζει ότι ο Πέρεθ θέλει να κάνει το «μπαμ» για να απαντήσει στη Μπάρτσα για τον Νεϊμάρ και προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί. Παρότι εκφράζονταν αμφιβολίες εκ των έσω για το κατά πόσο είναι συνετό να χαλάσει τόσα χρήματα για έναν παίκτη που δεν έχει τις εμπορικές συμφωνίες του Βραζιλιάνου, ο Πέρεθ άκουσε τον Ζιντάν, ο οποίος αποτελεί τεράστιο θαυμαστή του Μπέιλ. «Έχει την κλάση που επιτρέπει σε μια ομάδα να κάνει το βήμα για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ», του είχε πει και ο Πέρεθ πείστηκε, με τον Ουαλό να γίνεται ο νούμερο ένα στόχος του.

Στις 25 Ιουνίου, σύμφωνα πάντα με τα αναλυτικό ρεπορτάζ της Marca, οι Μερένγκες συναντήθηκαν με τον εκπρόσωπο του παίκτη και συμφώνησαν για συμβόλαιο 9-10 εκατομμυρίων για έξι σεζόν! Τόνισαν ωστόσο ότι πρέπει και ο Ουαλός να πιέσει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο ατζέντης υποστήριξε ότι Μπέιλ, εκτιμώντας τους Σπερς, δεν ήθελε να κάνει ακραίες ενέργειες και συμφώνησε απλά να μεταφέρει σε μια εντελώς ιδιωτική κουβέντα την επιθυμία του να πάει Μαδρίτη. Μάλιστα, έδειξε στους διοικούντες και μια φωτογραφία του Ουαλού από όταν ήταν 10 ετών και φορούσε φανέλα της «βασίλισσας», τονίζοντας ότι ήταν το όνειρό του να παίξει εκεί.

Η κρίσιμη εβδομάδα για την έκβαση της μεταγραφής αναμένεται να ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου. Ο Πέρεθ θα βρεθεί στο Λος Άντζελες με την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης και αναμένεται να συναντηθεί με τον Λέβι, ο οποίος έχει αρκετές business εκεί. Ωστόσο, οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ίσως υπάρχουν εξελίξεις και νωρίτερα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα