Ήταν ΠΑΟ, έγινε συνιστώσα του πρωταθλήματος

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
Ήταν ΠΑΟ, έγινε συνιστώσα του πρωταθλήματος

bet365

Μόνον στα ντέρμπυ με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ θα θυμίζει Παναθηναϊκό, προβλέπει ο Αποδυτηριάκιας…

Το πράμα εκεί έφθασε. Να αναρωτιέται κανείς όχι εάν και πότε ο Παναθηναϊκός θα ξαναγίνει αυτός που ήταν. Αυτός που γνωρίζουμε έναν αιώνα, αλλά αν το προσεχές πρωτάθλημα θα τα πάει καλύτερα. Καλύτερα απ’ ό,τι στο προηγούμενο, διότι πάντα παίζει να του προκύψει το χειρώτερο, ο υποβιβασμός.

Το όνομα του έμεινε του Παναθηναϊκού. Ούτε το ρόστερ δίνει ελπίδες, ούτε η διοίκηση εμπνέει.

Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, όχι κάποια ομάδα – κομήτη που σκάει μύτη στην σούπερ λίγκα και μετά από ένα – δυο χρόνια καρπαζωμένη επιστρέφει στα γνωστά λημέρια της. Πράγματι, υπάρχουν ομάδες που έκαναν ένα φεγγάρι στο μεγάλο πρωτάθλημα και σήμερα ψάχνεις να τις βρεις στη Γ΄ εθνική, στο ερασιτεχνικό, στο τοπικό. Παίζουν Κυριακές πρωϊνά σε ξερό γήπεδο.

Μια συνιστώσα του πρωταθλήματος είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός ναι, όταν τον βρει αντίπαλο θα τον αντιμετωπίσει σαν Παναθηναϊκό. Σα φανέλλα Παναθηναϊκού. Λειτουργεί ο αταβισμός, ο φετιχισμός. Και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, άλλωστε, ειδικά στα δυο παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, θα κάνουν αγωνιστικά την υπέρβαση.

Εκτός, λοιπόν, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, όλες οι άλλες ομάδες της σουπερ λίγκα βλέπουν τον Παναθηναϊκό, όπως είναι π.χ. ο Λεβαδειακός, ο Πανθρακικός.

Δεν υπάρχουν ένοχοι; Όχι, δεν υπάρχουν, λέει ο Αλαφούζος. Δεν φταίει κανείς που από ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου ο Παναθηναϊκός κατέληξε ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη σήμερα και αύριο Λαός του Καρατζαφέρη; Όχι, δεν φταίει κανένας, λέει ο Αλαφούζος.

Γιατί ο Αλαφούζος «κρύβει» τους ενόχους, τους μεγαλομετόχους, γράφει ο apodytiriakias.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας