Μαυρίας... με καθυστέρηση στη Σάντερλαντ

Gazzetta team
Μαυρίας... με καθυστέρηση στη Σάντερλαντ

bet365

Μολονότι ο τοπικός Τύπος της Σάντερλαντ τονίζει ότι οι «Μαύρες Γάτες» έχουν βάλει στον «πάγο» τον Μαυρία, από τον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν για την τελική έκβαση της μεταγραφής.

Οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Σάντερλαντ για την μετακίνηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, ωστόσο οι Άγγλοι αναφέρουν ότι η ομάδα από το βόρειο μέρος του Νησιού έκανε πίσω. Ωστόσο, στο «τριφύλλι» συνεχίζουν να μην έχουν ενημερωθεί για κάτι τέτοιο και τονίζουν ότι η Σάντερλαντ τους έχει διαμηνύσει ότι η μεταγραφή ισχύει, αλλά η ομάδα του ζήτησε να μετακινηθεί ο παίκτης λίγο αργότερα, στις αρχές Αυγούστου για να περάσει ιατρικά.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ και θέλει να να ολοκληρώσει ο παίκτης την αποθεραπεία τους στους κοιλιακούς για να περάσει από ιατρικά, ενώ πρόσφατα έγινε και μια αλλαγή στο ιατρικό τιμ της. Παράλληλα, φέρονται να έχουν προτεραιότητα κάποιοι άλλοι μεταγραφικοί στόχοι, τους οποίους οι Black Cats θέλουν να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και στη συνέχεια να στραφούν στις άλλες περιπτώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα