Η πιο σημαντική εβδομάδα του καλοκαιριού…

Η πιο σημαντική εβδομάδα του καλοκαιριού…

Διονύσης Δελλής
Η πιο σημαντική εβδομάδα του καλοκαιριού…

bet365

Ο Διονύσης Δελλής γράφει για τις τρεις μεταγραφές του Ολυμπιακού που… έρχονται. και τη λύση της «εξίσωσης» με Τζιμπούρ και Αμπντούν.

Ως και τρεις μεταγραφές που… έρχονται. Η λύση της «εξίσωσης» με Τζιμπούρ και Αμπντούν. Και η… αφαίρεση του Μίτσελ από το ρόστερ 5-6 ποδοσφαιριστών εν όψει του ταξιδιού της Πέμπτης για την Γερμανία και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά για τον Ολυμπιακό. Και φέρνει ανακοινώσεις…

Το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στους Ερυθρόλευκους θα μπορούσε εύκολα να αποτελέσει το… γράφημα της απογευματινής προπόνησης στον Ρέντη. Ο Μίτσελ θέλει την Πέμπτη να βάλει στο αεροπλάνο 24-25 ποδοσφαιριστές για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας στην Γερμανία. Σήμερα στο γήπεδο θα βρει τους… 28 με τους οποίους επέστρεψε την Παρασκευή από το Μόναχο. Κάποιοι εξ αυτών είναι ήδη φευγάτοι (Γκρέκο στη Λιβόρνο, Τάτος στον Ατρόμητο), αλλά το… ραντεβού είναι ραντεβού.

Ο Ισπανός τεχνικός μέχρι μεθαύριο υπολογίζει να έχει στείλει στο… διπλάνο γήπεδο των εγκαταστάσεων (για… ατομικό πρόγραμμα) αρκετούς. Γιατί; Διότι ξέρει ότι αυτή την εβδομάδα οι Ερυθρόλευκοι θα κάνουν 2-3 μεταγραφές. Να έρθουν οι νέοι λοιπόν, να φύγουν εκείνοι που δεν υπολογίζονται και με αυτό τον τρόπο να προκύψει η αποστολή για την Γερμανία. θα Σε αυτό υπολογίζουν και οι διοικούντες οι οποίοι τρέχουν τις εξελίξεις.

Ο Ισά είναι στην Γαλλία και πάει Πορτογαλία. Προφανώς για μεταγραφικούς λόγους. Ο Γιάννης Βρέντζος στην Αθήνα φέρεται να βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για τουλάχιστον μια περίπτωση που είναι προχωρημένη. Και τα… όνοματα; Χορεύουν στον ρυθμό που επιβάλλουν ως επί το πλείστον τα διεθνή ΜΜΕ.

Μολό, Ραμπιού, Μεντζανί, Τζαβέλας και Αμαλφιτανό (ναι στη Μασσαλία επιμένουν) από τη Γαλλία. Μαρβό από την Αγγλία (και με σενάριο ανταλλαγής με τον Τζιμπούρ). Ελμάντερ αλλά και Κούλιο από την Τουρκία και την Γαλατά. Ο πορτιέρο Ρομπέρτο της Σαραγόσα που μιλά με τον Μίτσελ κατά τους Ισπανούς. Και οι Ντέλεφ, Γιοβάνοβιτς που χθες με… ένα στόμα δήλωσαν ότι έχουν πρόταση από τον Ολυμπιακό!

Προφανώς οι Πειραιώτες δεν θα αποκτήσουν όλους αυτούς. Έχουν όμως κατά νου μέχρι τέλη Αυγούστου να κάνουν 5-6 μεταγραφές. Άρα είναι λογικό και σε πολλά «μέρη» να ψάχνουν, και πολλά ονόματα να τους προτείνονται, και… πολλά να διαρρέουν στον Τύπο. Σημασία όμως έχει μόνο τι… θα παρουσιασθεί στον Ρέντη. Και λογικά από Τετάρτη, όντως θα υπάρξει τουλάχιστον ένα νέο πρόσωπο εκεί…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα