Παίρνει Πόποβιτς ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Παίρνει Πόποβιτς ο Πανιώνιος

bet365

Μία ανάσα από την απόκτηση του Δημήτρη Πόποβιτς βρίσκεται ο Πανιώνιος. Ο ΠΑΟΚ παραχωρεί το νεαρό άσο δανεικό και οι Νεοσμυρνιώτες είναι αυτοί που κερδίζουν την μάχη για την απόκτησή του.

Ο Δημήτρης Πόποβιτς είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που πιστεύουν πολύ στον ΠΑΟΚ, αλλά την φετινή σεζόν δύσκολα θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής με την φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά. Έτσι, ο Χουμπ Στέφενς και οι συνεργάτες του αποφάσισαν πως θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο τον παίκτη να παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Φήμες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο Πανιώνιος έδειξε άμεσα ενδιαφέρον κι έχοντας ανοίξει ήδη δουλειές με τον ΠΑΟΚ (έχει προηγηθεί η απόκτηση του Παναγιωτούδη επίσης με την μορφή δανεισμού) ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του 18χρονου αριστερού εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα