Ξεκίνησε και η ΑΕΚ

Ξεκίνησε και η ΑΕΚ

Gazzetta team
Ξεκίνησε και η ΑΕΚ

bet365

Η αναγέννηση της ΑΕΚ ξεκίνησε. Η Ένωση άρχισε την προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς που θα την βρει στην τρίτη κατηγορία. Ανοικτή στο κόσμο η απογευματινή προπόνηση.

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας το προιπονητικό κέντρο στα Σπάτα απέκτησαν ξανά ζωή. Παρά το πρωινό της ώρας όλοι ήταν εκεί. Ο Βασίλης Δημητριάδης βρισκόταν ήδη από τις 6:30 και μέχρι τις 7 είχε συγκεντρωθεί όλο το προπονητικό τιμ, ενώ στις 7:15 εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Το ραντεβού μπορεί να είχε δοθεί στις 8 το πρωί, αλλά μέχρι τις 7.30 ήταν όλοι εκεί. Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο έφτασε με ταξί, ενώ δεν ήταν λίγοι και οι γονείς που είχαν συνοδεύσεο τα νεαρά παιδιά της ομάδας.

Την χαρά του για την επιστροφή του μετά από ένα χρόνο απουσίας δεν μπορούσε να κρύψει ο Νίκος Γεωργέας ενώ στα Σπάτα βρέθηκε και ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο 18χρονος αμυντικός που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου. Ο Τζανετόπουλος θα περάσει από το μικροσκόπιο του Δέλλα και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί.

Στι 8.10 ξεκίνησε η προπόνηση της ΑΕΚ με τον Αντώνης Κέζος να επιθεωρεί την κατάσταση των δύο γηπέδων. Και αν το πρωί υπήρχε απόλυτη ηρεμία, το απόγευμα αναμένεται βροντερό παρών από το κόσμο, αφού η δεύτερη προπόνηση της ημέρας που έχει οριστεί για τις 18:00 θα είναι ανοικτή τόσο για τους δημοσιογράφους όσο και για τους οπαδούς.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρέθηκαν το πρωί στα Σπάτα:

Τερματοφύλακες: Βούρας, Καραγκιολίδης, Ντούνης.
Αμυντικοί: Τσούπρος, Σταθάκης, Ντούμπερετ, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Αργυρίου, Γεωργέας.
Μέσοι: Κορδέρο, Ρόβας, Παληαρούτας, Κέζος, Ανάκογλου, Γροντής.
Επιθετικοί: Μπρέσεβιτς, Μούργκα, Καλογέρης, Ράμα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα