Φουλάρει για Σισοκό

Φουλάρει για Σισοκό

Gazzetta team
Φουλάρει για Σισοκό

bet365

Εντείνονται οι προσπάθειες του Παναθηναϊκού για να ντύσει στα πράσινα τον Ιμπραήμ Σισοκό, έχοντας ήδη καταθέσει σχετική πρόταση στη Βόλφσμπουργκ.

Κοντά στο να ξαναφορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος φαίνεται ότι βρίσκεται ο Ιβοριανός άσος. Οι «πράσινοι» κατέληξαν στον νεαρό μεσοεπιθετικό για την ενίσχυσή τους στην μεσοεπιθετική γραμμή και τα έχουν ήδη βρει σε όλα με τον παίκτη.

Μοναδικό «αγκάθι» ως γνωστόν στην υπόθεση η Βόλφσμπουργκ, αλλά οι άνθρωποι που «τρέχουν» την υπόθεση για τον Παναθηναϊκό, προχώρησαν σε νέες επαφές με τους Γερμανούς τα τελευταία 24ωρα, καταθέτοντας μάλιστα και συγκεκριμένη πρόταση.

Αυτή αφορά σε ένα μικρό χρηματικό ποσό, υψηλό ποσοστό μεταπώλησης και κάποια μπόνους τα οποία θα πάρουν οι «λύκοι» στην περίπτωση που ο Σισοκό πιάσει συγκεκριμένους στόχους με το Τριφύλλι, σύμφωνα με το «Goal». Από τη στιγμή πάντως που ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, Ντίτερ Χέκινγκ και όπως φαίνεται δεν υπάρχει άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα, όλα δείχνουν πως το deal είναι αρκετά κοντά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα