Προς ανανέωση ο Ραμπιού

Gazzetta team
Προς ανανέωση ο Ραμπιού

bet365

Σύμφωνα με την Equipe, ο 23χρονος μέσος που βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό ίσως τελικά ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Εβιάν.

Ο Μοχάμεντ Ραμπιού φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Ερυθρόλευκους, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες από τη Γαλλία δείχνουν ότι η περίπτωση της μετακίνησης του παίκτη στον Ολυμπιακό δυσκολεύει.

Κι αυτό γιατί όπως γράφει η έγκυρη γαλλική εφημερίδα Equipe, η Εβιάν έκανε πρόταση στον παίκτη να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα και ο Ραμπιού ίσως πάρει την απόφαση να παραμείνει εκεί.

Ο Ραμπιού δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2016 σύμφωνα με την Εβιάν, αν και ο ίδιος υποστηρίζει πως το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το 2014.

Η Equipe συμπληρώνει επίσης πως εκτός από τον Ολυμπιακό, σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του 23χρονου Γκανέζου μέσου έχει δείξει τόσο η Μπενφίκα όσο και η Φούλαμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα