Πήρε Ορτέγκα και Ιωαννίδη

Φώτης Καρακούσης
Πήρε Ορτέγκα και Ιωαννίδη

bet365

Την απόκτηση του Ισπανού μέσου Αρμίτσε Ορτέγκα και του 25χρονου Γιώργου Ιωαννίδη ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός, συνεχίζοντας την μεταγραφική του ενίσχυση.

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Λεβαδειακού συνεχίζονται, με τους Βοιωτούς να ανακοινώνουν την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών του Αρμίτσε Ορτέγκα και του Γιώργου Ιωαννίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Armice Ortega Medina και Γιώργου Ιωαννίδη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Κομπότη και παρουσία του τεχνικού Διευθυντή της ομάδας κ. Φαράντου υπέγραψαν αμφότεροι συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.

Οι δύο παίκτες θα μεταβούν στο Καρπενήσι, όπου θα ενσωματωθούν στην ομάδα.

Ο 25χρονος δεξιός μεσοεπιθετικός Armice Ortega Medina αγωνιζόταν στη Β’ ομάδα της Valencia, τη Mestalla, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Benidorm και Las Palmas.

Ο επίσης 25χρονος, αμυντικός μέσος Γιώργος Ιωαννίδης την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον ΟΦΗ. Έχει παίξει στον Παναθηναϊκό και στον Ηρακλή, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία στις εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα