Πρωινή προπόνηση και αναχώρηση

Πρωινή προπόνηση και αναχώρηση

Gazzetta team
Πρωινή προπόνηση και αναχώρηση

bet365

Στις 10 το πρωί Αυστρίας (11 Ελλάδας) θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Η ώρα της επιστροφής στην Ελλάδα για μερικές ημέρες είναι πια γεγονός για τους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει την Παρασκευή στην Αθήνα αφού πρώτα θα κάνει μία τελευταία προπόνηση στο Ζέεφελντ.

Αυτή θα ξεκινήσει στις 10 Αυστρίας, ήτοι 11 Ελλάδας. Ακολούθως η αποστολή θα επιστρέψει στο Ντορίντ για να ετοιμαστεί και να μεταβεί στο Μόναχο απ' όπου και αναχωρεί το βράδυ για την χώρα μας.

Οι παίκτες αναμένεται να πάρουν δύο ημέρες ρεπό και να επανέλθουν από την Δευτέρα και μετά στις προπονήσεις. Δείτε παρακάτω από το κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός την παρακάμερα του ματς με την Φράιμπουργκ και πλάνα από ασκήσεις τακτικής:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα