Σκληρό πόκερ για Ιγουαΐν

Δημήτρης Βέργος
Σκληρό πόκερ για Ιγουαΐν

bet365

Σύμφωνα με τη Marca η Ρεάλ Μαδρίτης δεν προτίθεται να παραχωρήσει στον παίκτη αν δεν ικανοποιηθεί σημαντικά στο οικονομικό κομμάτι.

Το σίριαλ με τον Γκονζάλο Ιγουαΐν μπορεί να τραβήξει για αρκετό καιρό ακόμα με τις Άρσεναλ και Νάπολι να έχουν εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, αλλά τη Ρεάλ Μαδρίτης να παρουσιάζεται ζόρικη στις διαπραγματεύσεις.

Η Άρσεναλ φαίνεται να έχει φτάσει σε συμφωνία με τον ίδιο τον παίκτη, αλλά δεν έχει κάνει το ίδιο και με τη Ρεάλ, η οποία ζητάει περισσότερα χρήματα από όσα δίνουν οι «Κανονιέρηδες».

Μέχρι στιγμής οι Μαδριλένοι ζητούσαν 30 εκατομμύρια ευρώ, με την Άρσεναλ να πιέζει για 25 εκατομμύρια, αλλά οι «Μερένχες» βλέποντας και τη Νάπολι να μπαίνει στο παιχνίδι μετά την πώληση του Καβάνι, αλλά και την Άρσεναλ να κοιτάζει και τον Λουίς Σουάρες, πλέον αξιώνουν περισσότερα χρήματα.

Όπως αναφέρει η Marca στη Ρεάλ Μαδρίτης παραμένουν πάντα ανοικτοί στην παραχώρηση του Αργεντινού φορ ζητώντας τώρα όμως 40 εκατομμύρια ευρώ από τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους. Το «σκληρό πόκερ» για τον Ιγουαΐν συνεχίζεται...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα