Πιέζει για Σισοκό

Πιέζει για Σισοκό

Gazzetta team
Πιέζει για Σισοκό

bet365

Έτοιμος να ασκήσει πίεση στη Βόλφσμπουργκ για την περίπτωση του Ιμπραήμ Σισοκό είναι ο Παναθηναϊκός, τη στιγμή που οι Γερμανοί τηρούν στάση αναμονής, ενώ δέχονται πιέσεις και από τον παίκτη.

Οι «πράσινοι» κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα ανοιχτά μεταγραφικά τους μέτωπα τα τελευταία 24ωρα και πλέον στρέφουν τα... βέλη τους στην υπόθεση Σισοκό. Μετά την αποχώρηση του Χάρη Μαυρία άλλωστε η ενίσχυση στα εξτρέμ είναι επιβεβλημένη και η περίπτωση του Ιβοριανού άσου φαντάζει ιδανική, απ' όλες τις απόψεις.

Την ίδια στιγμή πάντως η Βόλφσμπουργκ εξακολουθεί να... στυλώνει τα πόδια, εμμένοντας στην επιθυμία για πώληση του παίκτη κι όχι για ανανέωση του δανεισμού του. Οι «πράσινοι» ωστόσο θα ασκήσουν εκ νέου πιέσεις στους «λύκους», όπως και ο νεαρός εξτρέμ από την πλευρά του, ώστε είτε να ρίξει τις απαιτήσεις της η γερμανική ομάδα, είτε να δεχθεί να τον παραχωρήσει ξανά δανεικό.

Το Τριφύλλι άλλωστε φαίνεται ότι τα έχει βρει σε όλα με τον Σισοκό σχετικά με το οικονομικό και μένει να ξεπεραστεί ο «σκόπελος» των Γερμανών.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα