«Ναι» της Ουντινέζε στη ρήτρα!

«Ναι» της Ουντινέζε στη ρήτρα!

Gazzetta team
«Ναι» της Ουντινέζε στη ρήτρα!

bet365

Οι Ιταλοί επανήλθαν, αποδέχθηκαν τον όρο του Παναθηναϊκού για... ελληνική ρήτρα και απομένει μια τελική επαφή για να ολοκληρωθεί το deal!

Μπορεί αυτή η μεταγραφή να έχει περάσει από... χίλια κύματα, ωστόσο, φαίνεται πως θα έχει θετικό φινάλε τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον Ορέστη Καρνέζη που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στη διάρκεια της ημέρας η Ουντινέζε αποδέχθηκε τον τελευταίο όρο των «πρασίνων» που είχε να κάνει με την... ελληνική ρήτρα και απομένει μια τελική επαφή για την διατύπωση της συμφωνίας. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει 750.000 από τους Ιταλούς ενώ... γλιτώνει και 150.000 ευρώ από τα χρωστούμενα προς τον διεθνή πορτιέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα