Θετικός για ανανέωση ο Σαμαράς

Θάνος Σαρρής
Θετικός για ανανέωση ο Σαμαράς

bet365

Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε για την εξαιρετική σχέση που έχει αναπτύξει με τη Σέλτικ και δήλωσε θετικός στην προοπτική του νέου συμβολαίου.

Ο διεθνής επιθετικός μετρά 63 γκολ σε 218 συμμετοχές με τους «Κέλτες», στους οποίους βρίσκεται από το 2008. Πλέον, έχοντας μια πολύ καλή σχέση με τον Νιλ Λένον, θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, με το συμβόλαιό του να λήγει το χρόνου.

«Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο εδώ. Είμαι σε ένα σύλλογο που νιώθω καλά. Ήταν σημαντικό για εμένα να βρω ένα περιβάλλον στο οποίο νιώθω καλά, επειδή είμαι μακριά από τη χώρα μου, την οικογένεια και τους φίλους μου. Θέλω ένα περιβάλλον που να μου ταιριάζει και εδώ είμαι. Δεν με εκπλήσσει το πόσο βρίσκομαι εδώ. Πάντα ένιωθα ότι θα έμενα για καιρό. Αισθάνομαι σπουδαία και αυτό σημαίνει τα πάντα για έναν ποδοσφαιριστή.

Η Σέλτικ έκανε πολλές θυσίες για εμένα και έκανα και εγώ επίσης για αυτούς. Έχουμε μια σχέση κατανόησης και για αυτό είμαι εδώ για έξι χρόνια. Έχω σπουδαία σχέση με τον προπονητή κι αν με θέλει, τον θέλω επίσης κι εγώ. Είμαι ακόμα νέος, στα 28 και μπορώ να δω τον εαυτό μου εδώ για μερικά χρόνια ακόμα. Δεν θα έλεγα ποτέ όχι σε ένα νέο συμβόλαιο, αν μου προσφέρουν κάτι μπορούμε να το συζητήσουμε. Αν θα τελειώσω την καριέρα μου εδώ; Δύσκολο, αφού δεν ξέρω πότε θα σταματήσω. Μπορεί να είναι στα 33, 35 ή 37», δήλωσε ο Σαμαράς.

 

Τελευταία Νέα