Καβάνι... mon amour

Καβάνι... mon amour

Καβάνι... mon amour

bet365

Ο Εντίνσον Καβάνι έγινε και τυπικά κάτοικος Παρισίων και θα φοράει τα μπλε της Παρί, η οποία πλήρωσε 64 εκατ. στη Νάπολι.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε και επισήμως. Τη στιγμή που γραφόταν το κείμενο, η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσίαζε (δειτε ΕΔΩ live) τον Εντίνσον Καβάνι, ο οποίος έγινε και τυπικά Παριζιάνος. Οι πρωταθλητές Γαλλίας για να κάνουν δικό τους τον Ουρουγουανό επιθετικό, κατέβαλαν στη Νάπολι τη ρήτρα του που ήταν 63 εκατ. ευρώ και ένα εκατ. ακόμα (κανείς δεν ξέρει γιατί τελικά έδωσαν 64).

Η συνέντευξη τύπου άργησε να ξεκινήσει, αλλά με το που πήρε το μικρόφωνο ο Matador έσπευσε να ευχαριστήσει την τέως ομάδα του και να εξηγήσει το γιατί αποφάσισε να πάει στην Πόλη του Φωτός: «Ηρθα για να κατακτήσω τίτλους», είπε, για να προσθέσει ο πρόεδρος της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί: «Τον πείσαμε με το project μας. Τον ήθελε όλος ο κόσμος, αλλά εκείνος επέλεψε να είναι μαζί μας». Το συμβόλαιο του Καβάνι έχει πενταετή διάρκεια και η μετγραφή του είναι η ακριβότερη στην ιστορία του γαλλικού ποδοσφαίρου (60 εκατ. η 2η του Φαλκάο στη Μονακό) και η τέταρτη ακριβότερη όλων των εποχών γενικότερα στο άθλημα (Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζιντάν, Κακά).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα