«Επιστρέφω δυνατός»

«Επιστρέφω δυνατός»

Νίκος Αθανασίου
«Επιστρέφω δυνατός»

bet365

Ο Ντιαρά ξεκαθαρίζει στο gazzetta.gr πως ''τα προβλήματα αποτελούν παρελθόν'' και αποκαλύπτει πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στη τελική ευθεία για την μεταγραφή του Μαχαμαντού Ντιαρά και περιμένει τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές. Οι «πράσινοι» διέψευσαν τα σενάρια που ήθελαν τον διεθνή άσο να στέλνει προβληματικές εξετάσεις σχετικά με το γόνατό του ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έβαλε τέλος σε αυτή τη φημολογία.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του το gazzetta.gr, ξεκαθάρισε πως «δεν ισχύουν τα σενάρια αυτά. Έκανα την επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχημένη και τώρα δουλεύω καθημερινά για να επιστρέψω. Έχω ξεκινήσει τρέξιμο και γυρίζω δυνατός. Πιστεύω πως σε 6 με 8 εβδομάδες θα είμαι στην κατάσταση που πρέπει για να αγωνιστώ. Αν θα είναι με την φανέλα του Παναθηναϊκού ή όχι θα το δούμε τις επόμενες μέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα