Και σκορΑΡΗ και... κρατάει!

Και σκορΑΡΗ και... κρατάει!

Και σκορΑΡΗ και... κρατάει!

bet365

Ο ΑΡΗΣ είχε ουσία πετυχαίνοντας τρία γκολ, αλλά εξίσου σημαντικό είναι ότι κράτησε ξανά το μηδέν στην εστία του! ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΠΡΑΒΕΤΣ: ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί βουλγαρικού εδάφους ο ΑΡΗΣ επικράτησε την Μπότεφ Βράτσα με 3-0 με τα γκολ των Αγγελούδη, Ρένια και Τσουκάνη. Η αποστολή του Άρη επιστρέφει στη βάση της για να ξεκινήσει στο Ρύσιο το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της με μια σειρά από φιλικά παιχνίδια. Μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων οι Θεσσαλονικείς καλούνται να βρουν παίκτες που θα κλείσουν «τρύπες» στην ομάδα. Ο Χατζηνικολάου θέλει 4 παίκτες δύο πλάγιους αμυντικούς, ένα δεκάρι, αλλά και ένα ακόμα χαφ.

Όσον αφορά την περίπτωση του Σουμπίνιο όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα του, στον ΑΡΗ είναι υποχρεωμένοι να αναζητήσουν την ιδανικότερη περίπτωση. Το όνομα του Βιόλα παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα, αλλά και του Ούγγρου Ντάνιελ Τόζερ.

Οι Θεσσαλονικείς παρατάχθηκαν με μια αμιγώς ελληνική 11αδα με παλιούς και νέους να προσπαθούν να πιάσουν την ευκαιρία που τους δόθηκε από τα μαλλιά και να δείξουν στον Γιάννη Χατζηνικολάου ότι μπορούν να σταθούν στην ομάδα. Οι «κίτρινοι» μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξαν το σκορ με τον Αγγελούδη. Ο Σουνάς με το κεφάλι βρήκε σε πλεονεκτική θέση τον νεαρό μεσοεπιθετικό όπου με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ανάπτυξη έβγαινε και από τα δύο άκρα με τους Σταυρόπουλο στο 8’ και Παπαδόπουλο στο 12’ να χάνουν την ευκαιρία να ανεβάζουν το δείκτη του σκορ. Άλλες δύο ευκαιρίες στο 20ο και 21ο λεπτό χάθηκαν για τους «κίτρινους» από τους δραστήριους Παπαδόπουλο και Σουνά. Στο 20' είχαμε το τραγικό λάθος του Βούλγαρου τερματοφύλακα που πάσαρε στο Σουνά, ο οποίος όμως δεν έκανε καλό πλασέ στέλνοντας τη μπάλα στα χέρια του Γιανάτσκοφ. Και στο 21' ωραίο κατέβασμα του Αγγελούδη στον Παπαδόπουλο όμως το σουτ του τελευταίου δεν ήταν δυνατό στέλνοντας τη μπάλα στην αγκαλιά του Βούλγαρου τερματοφύλακα

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και τα δυνατά μαρκαρίσματα να είναι πολλά και επικίνδυνα σε κάποιες περιπτώσεις με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει δύο κίτρινες κάρτες. Στο 34' η Μπότεφ Βράτσα βρήκε την ευκαιρία να βγει στην επίθεση χωρίς όμως κάτι το αξιόλογο καθώς στην πρώτη του επαφή ο Διούδη μπλόκαρε την μπάλα.

Στην επανάληψη και χωρίς αλλαγές και από τις δύο ομάδες ο Άρης μπήκε νωθρός στον αγωνιστικό χώρο, μάλιστα στο 48ο λεπτό οι βούλγαροι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν με την κεφαλιά του Αλιόσεφ να διώχνει σε κόρνερ ο Διούδης. Στο 56’ η Μπότεφ είχε δοκάρι με τον Κίροφ.

Ο ΑΡΗΣ είχε μόλις μια ευκαιρία στο πρώτο δεκάλεπτό του β’ ημιχρόνου με τον Αγγελούδη να μη μπορεί να κάνει το 2-0 καθώς το πλασέ του πέρασε άουτ.

Μαζεμένα τα γκολ
Στο 61ο λεπτό είχαμε μια καινούργια 11αδα για τον ΑΡΗ και στο 69’ ήρθε το 2-0 από τον Ρένια, ύστερα από προσπάθεια του Μανιά. Οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 75ο λεπτό. Ο Μανίας πάσαρε στον Καραγιάννη και αυτός με σέντρα σημάδεψε το κεφάλι του Τσουκάνη και αυτός με δυνατή κεφαλιά έκανε το τελικό 3-0.

Στο τέλος του αγώνα 88’ είχαμε μια αψιμαχία μεταξύ Αντωνιάδη και Κακάλοφ με τον βούλγαρο διαιτητή απλώς από τους παίκτες να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο χωρίς να δοθεί κόκκινα κάρτα.


ΑΡΗΣ: Διούδης, Ηρακλής, Κύργιας, Γκόλιας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σταυρόπουλος, Αγγελούδης, Κοτσαρίδης

Αγωνίστηκαν στο Β’ ημίχρονο και οι Έλσνερ, Πουλίδο, Αντωνιάδης, Μανιάς, Καραγιάννης, Λεμονής, Νταμαρλής, Ρένια, Τσουκάνης και Γκέλης.

Μπότεφ Βράτσα: Γιανάτσκοφ, Νικόλοφ, Σάβιτς, Αλιόσεφ, Πέιτσεφ, Βέλεφ, Βαλέρεφ, Τσόνεφ, Ίλιεφ, Κοέν, Κακάλοφ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα