Έρχεται ο Καστιλιόν, διαψεύσεις για Ντιαρά

Έρχεται ο Καστιλιόν, διαψεύσεις για Ντιαρά

Gazzetta team
Έρχεται ο Καστιλιόν, διαψεύσεις για Ντιαρά

bet365

Ο Τζόφρεϊ Καστιλιόν αναμένεται την Τετάρτη στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό. Τετ-α-τετ Νταμπίζα με τους υπό παραχώρηση παίκτες.

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός κατάφερε να συμφωνήσει με τον Άγιαξ για τον 22χρονο επιθετικό, η οριστικοποίηση της μετακίνησής του έδειχνε να είναι θέμα χρόνου. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο παίκτης θα ταξιδέψει άμεσα, πιθανότατα αύριο (17/7), στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να αποτελέσει και επίσημα παίκτη του «τριφυλλιού».

Όσον αφορά τον Ντιαρά, από τον Παναθηναϊκό δηλώνουν άγνοια περί προβλήματος στο γόνατό του, τονίζοντας ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για το θέμα, με τις εξελίξεις να αναμένονται.

Στο μεταξύ, οι «πράσινοι» προσπαθούν να «τρέξουν» και το θέμα με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται. Ο Νίκος Νταμπίζας είχε τετ-α-τετ μαζί τους το πρωί της Τρίτης στο «Απήλιον», με το κλίμα να είναι καλό και να υπάρχει διάθεση να βρεθεί λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Φυσικά, για να φύγουν παίκτες που έχουν συμβόλαιο πρέπει να βρεθούν ομάδες που θα τους θέλουν, με τις προσπάθειες να εντείνονται. Όσον αφορά τον Καρνέζη, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και ειναι πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στη μέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα