«Ετοιμάζει πρόταση η Σαουθάμπτον»

«Ετοιμάζει πρόταση η Σαουθάμπτον»

Gazzetta team
«Ετοιμάζει πρόταση η Σαουθάμπτον»

bet365

Η τοπική εφημερίδα του Σαουθάμπτον, Southern Daily Echo, γράφει πως οι «Άγιοι» ετοιμάζουν πρόταση για τον Αμπντούν, ενώ ο Φουστέρ είναι ακόμα μια περίπτωση που εξετάζουν.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο από τον Ολυμπιακό και τα σενάρια που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή σε αγγλικό σύλλογο φουντώνουν. Νότιγχαμ Φόρεστ και Σαουθάμπτον φαίνεται ότι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού και μάλιστα νέα σημερινά δημοσιεύματα φέρνουν τους «Άγιους» διατεθειμένους να καταθέτουν επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα η τοπική εφημερίδα του Σαουθάμπτον, Southern Daily Echo, αναφέρει ότι ο ατζέντης του Αμπντούν έχει αποκαλύψει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού το ενδιαφέρον της Σαουθάμπτον, η οποία μάλιστα δεν αποκλείεται μέσα στο προσεχές διάστημα να «χτυπήσει» την πόρτα των Ερυθρολεύκων με μία επίσημη πρόταση.

Μάλιστα η αγγλική εφημερίδα επισημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή του Αμπντούν στη Σαουθάμπτον με ένα ποσό της τάξεως των 1,4 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα μπορεί για τον παίκτη να υπάρχει ενδιαφέρον και με αρκετά χρήματα και από σύλλογο της Μέσης Ανατολής, ωστόσο η επιθυμία του ίδιου να παίξει στην Αγγλία ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο.

Επιπλέον στο ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας επισημαίνεται το γεγονός ότι το ενδιαφέρον της Σαουθάμπτον για τον Αμπντούν προέκυψε από το σκάουτινγκ των ανθρώπων της αγγλικής ομάδας για τον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος είναι επίσης μια ακόμα περίπτωση που εξετάζουν σοβαρά στη Σαουθάμπτον από το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα